Dagpleje - 03 - 800px_jpeg

Hvorfor vælge en privat pasningsordning?

De første år er særdeles vigtige for et lille barns udvikling og kurs fremad i livet. Her er barnet sårbart overfor negative påvirkninger og ligeledes modtagelig for positive relationer og oplevelser, og det er derfor betydningsfuldt, at barnet oplever at blive mødt af en positiv rollemodel, som skaber glæde, udvikling og tryghed. Når man vælger et privat børnepasningstilbud, har man optimale muligheder for at få indflydelse på hvem, der er sammen med ens barn og man kan vælge en person man har tillid til. Der er mulighed for at få et tæt samarbejde, som gør at både I og barnet møder den samme voksne hver dag hele dagen, hvilket betyder at ingen informationer, om hverken stort eller småt, går tabt.

En privat børnepasser er ikke bundet af kommunal økonomi og nøgleordene for det jeg kan tilbyde, er derfor stabilitet, engagement og fleksibilitet. Til gengæld har jeg tilsyn fra Fredericia Kommune på lige vilkår med en kommunal dagplejer.

Ved at vælge en privat børnepasser får I de bedste muligheder for at være tæt på jeres barn, selvom I afleverer det i en andens varetægt og selv tager på arbejde.

Her kan I læse om, hvorfor mange andre forældre har valgt at sætte deres børn i en privat børnepasningsordning:

  • Forældrene vælger selv en person som de er trygge ved
  • Vi udarbejder sammen åbningstiderne, så de passer til den enkeltes behov (med hensyntagen til resten af børnegruppens behov for åbningstider)
  • Det er trygt for dit barn at være hos den samme person og i de samme omgivelser hver dag
  • Der er ingen nedskæringer og forringelser pga. økonomi
  • Forældre og børnepasser har i større grad mulighed for individuel tilpasning
  • Der er opsyn fra kommunen på lige fod med de kommunale dagplejere