Dagpleje - 37 - 800px_jpeg

Hvem er jeg?

Hej! Mit navn er Dorthe Holm Larsen og da jeg elsker at have børn omkring mig, kan jeg ganske enkelt sige at jeg har verdens bedste job. Efter at have været kommunal dagplejer i 29 år, har jeg valgt at fortsætte i samme spor i privat regí.

Jeg er gift med Erik, er mor til 3 voksne børn og har pt. 6 skønne børnebørn. Vi bor i naturskønne omgivelser, tæt ved skov og strand hvilket bliver brugt flittigt – og gerne dagligt – i mit arbejde. Vores hus og have er indrettet så det passer fantastisk til arbejdet med børnene.

Min erfaring siger mig, at de første år i et barns liv er der, hvor grundstenene for barnets fremtidige udvikling som menneske skabes. Da børnene i den alder ikke selv er i stand til at vælge til og fra, er det vores ansvar som voksne at sikre, at børnene får den bedste start. Det er derfor vigtigt for mig at tilbyde børnene en hverdag med udgangspunkt i trygge rammer i hjemmelige omgivelser.

Børnene og jeg mødes ugentligt med andre børnepassere og dagplejere, hvor børnene med stort engagement samles omkring leg, gymnastik, sang og små udflugter.

Jeg er rigtig glad for musik og rytmik, så det er en naturlig del af dagligdagen. Jeg spiller på klaver og synger gerne sammen med børnene, hvor ”Hjulene på bussen” altid er et sikkert hit.

Jeg har en solid praktisk erfaring, og har desuden løbende dygtiggjort mig gennem mange relevante kurser. I min faglige værktøjskasse har jeg f.eks. ”Grundkursus for dagplejere”, “Førstehjælp”, “Sund kost” samt kursus om for tidlig fødte børn.

I lokalområdet og i min omgangskreds er jeg kendt som en glad, aktiv og udadvendt person, og i mit samarbejde med kollegaer og forældre betegnes jeg som stabil, tydelig og positiv.

For mig er dagligdagen med dine børn mere end et job. Det er en livsstil!